tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya.

Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Actualitat

Neix l’entitat Cases Icòniques

Reuneix una desena d’edificis residencials, significatius històricament i artísticament 15.05.2017
Les institucions que gestionen la Casa Masó, Casa Museu Amatller, Casa Museu Duran i Sanpere, Casa Vicens, Mas Miró, Món Sant Benet, Museu Cau Ferrat, Museu Pau Casals i Cases Singulars han creat l’entitat Cases Icòniques.
 
L’entitat reuneix edificis històrics residencials vinculats significativament al geni creatiu i artístic dels seus dissenyadors o habitants. Són béns culturals que permeten una lectura territorial de la història i de les expressions culturals de Catalunya.
 
L’objectiu de Cases Icòniques és el de crear un diàleg i una col·laboració entre les diferents institucions i béns patrimonials, per tal de millorar la seva gestió i incrementar la seva valoració i visibilitat cultural i turística.
 
II Jornada de Cases Icòniques
 
El dijous 25 de maig tindrà lloc al Món Sant Benet la segona Jornada de Cases Icòniques, que reunirà diversos professionals del patrimoni, les noves tecnologies, la innovació i la gestió sostenible del turisme (Més informació)