tancar

El 2018 celebrem l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Una oportunitat única per descobrir la riquesa i diversitat del nostre patrimoni. Monuments i jaciments, paisatges, festes i tradicions, coneixements transferits i expressions de la creativitat humana, col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius. Tot un món per descobrir!

+info

Actualitat

Neix l’entitat Cases Icòniques

Reuneix una desena d’edificis residencials, significatius històricament i artísticament 15.05.2017
Les institucions que gestionen la Casa Masó, Casa Museu Amatller, Casa Museu Duran i Sanpere, Casa Vicens, Mas Miró, Món Sant Benet, Museu Cau Ferrat, Museu Pau Casals i Cases Singulars han creat l’entitat Cases Icòniques.
 
L’entitat reuneix edificis històrics residencials vinculats significativament al geni creatiu i artístic dels seus dissenyadors o habitants. Són béns culturals que permeten una lectura territorial de la història i de les expressions culturals de Catalunya.
 
L’objectiu de Cases Icòniques és el de crear un diàleg i una col·laboració entre les diferents institucions i béns patrimonials, per tal de millorar la seva gestió i incrementar la seva valoració i visibilitat cultural i turística.
 
II Jornada de Cases Icòniques
 
El dijous 25 de maig tindrà lloc al Món Sant Benet la segona Jornada de Cases Icòniques, que reunirà diversos professionals del patrimoni, les noves tecnologies, la innovació i la gestió sostenible del turisme (Més informació)