Obre al públic la instal·lació de l'artista Robert Lippok al Castell de Miravet | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Obre al públic la instal·lació de l'artista Robert Lippok al Castell de Miravet

La mostra està organitzada en el marc del festival Eufònic, Arts Sonores i Visuals a les Terres de l’Ebre.
Tarragona
21.08.2017
El festival, que se celebra fins el 3 de setembre a diversos espais culturals del territori, té com a elements vertebradors  la creativitat, la tecnologia, la tradició, la contemporaneïtat i la singularitat del paisatge.  
 
El Castell de Miravet, referent del patrimoni arquitectònic català, acull la instal·lació sonora What is dance?, del polifacètic artista alemany Robert Lippok, en el marc del Festival Eufònic 2017, Arts Sonores i Visuals a les Terres de l'Ebre. Aquest festival enguany se celebra fins al 3 de setembre i, tot i que té com a centre neuràlgic Sant Carles de la Ràpita, intervé en diversos espais culturals i emblemàtics del territori com: Amposta, Tortosa, Miravet, Ulldecona, Alcanar, Vinaròs o d’altres espais naturals.
 
La cita al Castell de Miravet recull a trajectòria de Lippok en l’àmbit de la música experimental i la creació sonora en general. El seu darrer treball What is dance?, és un sorprenent dispositiu mecànico-sonor basat en les tres danses de l’òpera ‘La Reina de les Fades’ del compositor barroc Herry Purcell, una peça que estableix un diàleg continu entre patrimoni i contemporaneïtat a la capella del castell. La instal·lació, oberta al públic des del passat cap de setmana, es podrà visitar fins el 3 de setembre.