Prop d'un centenar d'activitats per viure el patrimoni cultural aquest estiu | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Prop d'un centenar d'activitats per viure el patrimoni cultural aquest estiu

Música, espectacles teatrals, recreació històrica i activitats familiars 02.07.2018
L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura programa per aquest estiu un ampli ventall d’activitats culturals als museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya. Una programació que va donar el gran tret de sortida el dissabte 30 de juny amb la sisena edició del Mirarock que va aplegar prop de mil persones en una nit de rock català al Castell de Miravet.
 
Sota el títol “Viu el Patrimoni”, s’han programat prop d’un centenar d’activitats adreçades a tots els públics que tenen per objectiu fer que la ciutadania i els turistes que visiten Catalunya durant els mesos d’estiu, coneguin i descobreixin el patrimoni cultural català d’una manera lúdica i diferent.
  
Entre les novetats d’enguany destaquen les Vespres al Castell d’Olèrdola, un nou cicle que tindrà lloc els dissabtes del mes d’agost i combina diverses experiències per gaudir del conjunt monumental i el nou espectacle teatral Camí Reial. Creat per l’actor, director i artista visual Fèlix Pons especialment per al Monestir de Santes Creus, Camí Reial és una proposta molt especial de descoberta de la història del monument i dels principals episodis del rei Pere II el Gran.
 
Consulta l’agenda d’activitats d'estiu a patrimoni.gencat.cat/estiu