tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Actualitat

Un nou impuls per a la Girona Episcopal

El nou lloc web ofereix informació pràctica per a la visita 07.06.2018
Des de principis de 2016, es poden visitar amb una sola entrada conjunta els elements monumentals de la Girona Episcopal: la Catedral, la Basílica de Sant Feliu i el Museu d’Art de Girona, situat a l’antic Palau Episcopal.
 
Ara, després de dos anys de funcionament i d’una valoració molt positiva, la Girona Episcopal comptarà amb una web de difusió disponible en 4 idiomes: www.gironaepiscopal.cat.
 
A més d’oferir informació pràctica de com arribar i com realitzar la visita, permet una primera aproximació als tres monuments i posa en valor les principals obres d’art de què el visitant podrà gaudir durant el seu itinerari: el Tapís de la Creació a la Catedral de Girona, el Crist jacent a la Basílica de Sant Feliu i els retaules de Sant Pere de Púbol o el de Sant Feliu, entre altres.
 

Girona Episcopal from Girona Episcopal on Vimeo.