tancar

El 2018 celebrem l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Una oportunitat única per descobrir la riquesa i diversitat del nostre patrimoni. Monuments i jaciments, paisatges, festes i tradicions, coneixements transferits i expressions de la creativitat humana, col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius. Tot un món per descobrir!

+info

Educació

Oferta educativa

Descobrir el patrimoni a través de l’escola és una de les vies per assegurar-ne l’interès en el futur. Sobretot si es fa d’una manera amena i participativa, a través d’activitats. Per això cada vegada més equipaments patrimonials aposten per desenvolupar un complet programa pedagògic. Accedeix a la plataforma Patrimoni Cultural-Educació per veure tota l’oferta educativa dels diferents equipaments patrimonials de Catalunya.

 

Programa d'ajuts per a sortides culturals

ArGO!nautes és un programa d’ajuts a les sortides escolars als espais patrimonials catalans que s’inicia amb una primera fase pilot, adreçada exclusivament als centres educatius públics situats en entorns socials i econòmics desafavorits perquè puguin accedir als museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya. Accedeix al web d'ArGo!nautes per veure tota la informació sobre el programa.