Sarah Simmonds | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Sarah Simmonds

Sarah Simmonds

Gerent de la unitat coordinadora de l’Stonehenge i Avebury Site, Patrimoni de la Humanitat
Sarah Simmonds té una àmplia experiència obtinguda en la gestió de llocs del Regne Unit que formen part del Patrimoni Cultural de la Humanitat i, prèviament, en el camp de la cooperació internacional, com a especialista en desenvolupament de capacitats al Timor Oriental i l’Afganistan i amb organitzacions no governamentals a Indonèsia. Des que va tornar al Regne Unit, ha acumulat més d’una dècada d’experiència en la gestió de Stonehenge i Avebury i llocs annexos, que són Patrimoni de la Humanitat. S’ha centrat especialment en el treball col·laboratiu, planificació de la gestió participativa, implicació de la comunitat, estratègies a escala del paisatge, polítiques de planificació i turisme sostenible.
 
Va ser coautora del primer pla de gestió conjunta de llocs Patrimoni de la Humanitat per a Stonehenge i Avebury i llocs annexos, publicat el 2015, i actualment participa en les tasques de desenvolupament d’una fundació que generi ingressos independents per al lloc, i també estratègies de turisme sostenible i accés al paisatge del Patrimoni de la Humanitat.

Té un màster en patrimoni cultural de l’Institut d’Arqueologia de la University College London, que es va centrar en l’ètica i les qüestions relatives a la participació d’organismes internacionals en projectes culturals locals i va incloure treball de camp amb la UNESCO a Etiòpia. Actualment continua implicada en la col·laboració internacional a tots els nivells per compartir i desenvolupar bones pràctiques. Fa poc ha assistit a congressos al Brasil i Corea del Sud, centrats en la protecció i presentació dels paisatges culturals. Des del 2014 és membre del comitè executiu d’ICOMOS UK.

La nostra Comunitat

#patrimonigencat