El Patrimoni Emociona: Viatge als orígens de Pau Casals | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Escapades

Viatge als orígens de Pau Casals

Viatge als orígens de Pau Casals

Mapa

El Patrimoni Emociona: Viatge als orígens de Pau Casals

Música i vi: Deixa’t seduir pels genis!

La Fundació Pau Casals posa en marxa un itinerari per endinsar-nos en la figura de Pau Casals, violoncel·lista, pedagog, director i compositor musical. Gran innovador i impulsor de la divulgació musical. Es tracta d’un producte turístic pensat per a persones interessades en la música, la figura de Pau Casals i l’enogastronomia tradicional de qualitat.

 

DESCOBRINT ELS ESCENARIS ÍNTIMS DE PAU CASALS AL VENDRELL

Visitarem la casa on va néixer, l’església i l’orgue barroc, l’escultura obra de Josep Viladomat i la tomba del mestre. Un itinerari per conèixer els escenaris més íntims embolcallats de música, sabors i aroma mariner.

VISITA GUIADA AL MUSEU PAU CASALS

Ens desplaçarem al barri marítim de Sant Salvador, on Pau Casals es va fer construir la casa arran de mar. Actualment acull el museu dedicat al músic, on podràs gaudir d’una visita guiada.

AUDICIÓ DE VIOLONCEL I TAST DE VI

Als Jardins de la Vil·la Casals sonarà la música: podràs delitar-te amb una audició de violoncel tot prenent una copa de vi DO Penedès a la galeria d’escultures de la casa museu.

DINAR AMB RECEPTES TRADICIONALS DEL PENEDÈS

Coca enramada, xatonada i pastís de garrofes són les delicioses menges que ens esperen en acabar un intens matí cultural. Receptes tradicionals del Penedès que posaran punt i final a una jornada dedicada als sentits.

Hem aconseguit inspirar-te? Tens altres idees interessants per aquesta proposta? Envia’ns-les a través de Facebook o publica les teves imatges a Instagram amb el hashtag #patrimonicultural