Els museus amb ulls de nen | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Escapades

Activitat ‘Vacances a Tarraco’. MNAT / CC BY-NC 2.0

Mapa

Els museus amb ulls de nen

Aquestes vacances gaudeix de la cultura en família

A l'estiu els museus catalans, lluny de tancar les seves portes, organitzen tota mena activitats i exposicions especialment adreçades als més petits. Una oferta variada per tot el territori per aprendre i divertir-se en família. Aquí en teniu una petita mostra:

 

MNAT

A través de l’activitat Vacances a Tarraco tota la família us convertireu en exploradors i podreu conèixer com era la vida a la ciutat romana. Fins on us portarà l’expedició?

MAC Barcelona

Aprofiteu aquest estiu per iberitzar-vos en família. El MAC Barcelona organitza tallers per conèixer els el poble i la cultura ibèrica. Voleu vestir-vos com els antics ibers o practicar la seva grafia? Envieu-nos la foto de la família ibèrica.

Museu Marítim Barcelona

Si sou una família aventurera, us proposem fer un Viatge al fons del mar en batiscaf. Mitjançant una simulació amb els aparells del planetari digital del Museu Marítim de Barcelona, us endinsareu a les profunditats del mar i coneixereu els seus habitants. No fa falta que us poseu el vestit de bany!

Museu Episcopal de Vic

El MEV us convida a entrar a l’Espai el cel pintat i descobrir personatges medievals fantàstics que podreu pintar, dibuixar, etc.

Teatre-Museu Dalí

En el marc del Festival Acústica de Figueres, el Teatre-Museu Dalí organitza l’activitat Acustiqueta. Esteu preparats per crear felicitacions d’aniversari surrealistes? Una oportunitat per demostrar la creativitat familiar.

 

Hem aconseguit inspirar-te? Tens altres idees interessants per aquesta proposta? Envia’ns-les a través de Facebook o publica les teves imatges a Instagram amb el hashtag #patrimonicultural