La Ruta dels Ibers: Activitats aquàtiques en família al país dels cessetans | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Escapades

La Ruta dels Ibers: Activitats aquàtiques en família al país dels cessetans

Cap de setmana en família per gaudir de la platja i entrar a un poblat ibèric tal com era fa 2.000 anys
De juliol a setembre

Visiteu els jaciments del Darró, a Vilanova i la Geltrú, i la Ciutadella, a Calafell, i gaudiu d’un cap de setmana ple d’activitats al mar com kayak o SUP!
 
JACIMENT DE DARRÓ
 
Passeu el primer dia a Vilanova i la Geltrú on, si voleu, no us caldrà ni agafar el cotxe! Al matí, visiteu el jaciment del Darró, situat al final del passeig marítim, un petit poblat utilitzat entre els segles V i I aC força desconegut que us resultarà una gran troballa.
 
SORTIDA EN KAYAK O PATINET
 
Després de dinar, fareu una sortida en open kayak (a partir de 8 anys) o en patinet (si aneu amb més menuts). Després d’un parell d’hores sobre l’aigua, ja tindreu gana per sopar en alguna de les variades ofertes locals.
 
SUP A CALAFELL
 
Diumenge, després d’esmorzar, aneu cap a Calafell per seguir gaudint de les activitats aquàtiques amb l’Escola de Vela de Calafell. En aquesta ocasió, provareu el SUP, una nova modalitat esportiva nàutica en què es rema sobre una taula similar a la del surf.
 
CIUTADELLA DE CALAFELL
 
Després de dinar, visiteu la Ciutadella, un increïble poblat ibèric totalment reconstruït que us permetrà, a petits i grans, fer-vos una idea fidel de com era la vida dels habitants d’aquesta zona, entrar a les cases i passejar pels seus estrets carrers tal i com feien els antics pobladors 2.000 anys enrere!

 
Hem aconseguit inspirar-te? Tens altres idees interessants per aquesta proposta? Envia’ns-les a través de Facebook o publica les teves imatges a Instagram amb el hashtag #patrimonicultural