La Ruta dels Ibers: Termalisme al país dels ilergets | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Escapades

La Ruta dels Ibers: Termalisme al país dels ilergets

Una oportunitat única per combinar patrimoni i descans
Durant un cap de setmana, visiteu Verdú, un dels nombrosos tallers de ceràmica locals i el seu impressionant jaciment ibèric amb reconstruccions fidels a l'època. Aprofiteu també per desconnectar i relaxar-vos a les aigües termals de Vallfogona de Riucorb. 

JACIMENT IBÈRIC DE VERDÚ

La ruta que us proposem comença al poble de Verdú, on hi ha un impressionant jaciment ibèric que sorprèn per la reconstrucció de dues llars i uns forns que reprodueixen fidelment com vivien els seus habitants i com coïen la ceràmica.
 
CERÀMICA ARTESANA

Després de dinar, endinseu-vos en el Verdú més autèntic per conèixer el procés artesà de la ceràmica al taller Roca Caus o Ceràmica Taller Obert. Podràs provar de fer ceràmica! Visiteu també el castell o l’església romànica de Santa Maria.
 
VALLFOGONA DE RIUCORB

Quan acabeu la visita, agafeu el cotxe per anar fins a Vallfogona de Riucorb. De camí, gaudiu de la carretera que, a partir de Ciutadilla, us durà fins al poble. Allà s’hi troba un balneari en el que podreu desconnectar i relaxar-vos gràcies a la seva ubicació i les seves aigües termals. Sopeu i feu nit allà.
 
AIGÜES TERMALS

Després d’esmorzar al mateix balneari, seguiu gaudint de les seves instal·lacions i serveis fins a l’hora de marxar.

 
Hem aconseguit inspirar-te? Tens altres idees interessants per aquesta proposta? Envia’ns-les a través de Facebook o publica les teves imatges a Instagram amb el hashtag #patrimonicultural