Comunicació | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

SOBRE LA CAMPANYA GRÀFICA DE LES JEP 2021

Les Jornades Europees de Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una oportunitat per descobrir i conèixer la riquesa i l’atractiu del nostre patrimoni cultural amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat. El concepte creatiu de la campanya d’enguany neix de la unió de dos elements claus en la identificació de la missió i visió de l’organització, i aquests són: descobrir obertes, les quals formen a la vegada un tercer element, aquest present en l’eslògan principal, 30 anys de descOBERTES.

  • Descobrir perquè al llarg d'aquests 30 anys l'organització ens ha permès conèixer a fons el nostre territori a través de totes les seves activitats.
  • Obertes perquè aquestes són unes jornades que es caracteritzen per ser per a tothom. 30 anys de descobrir, 30 anys de portes obertes, 30 anys de descobertes.
A més a més, incloem l'ull com a element identificatiu d'aquest aniversari, un element amb una clara i forta connotació al descobriment. A través de l'ull i en aquest cas de les JEP, descobrim les meravelles del nostre territori.


Descarrega el kit gràfic de la campanya
 

PREMSA