Visites accessibles | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Amb el tema All inclusive (Un patrimoni per a tothom), el Consell d’Europa convida a totes les institucions, entitats i associacions que participen en les JEP a programar activitats que tinguin present la varietat i diversitat de públics i col·lectius, per tant que tothom, en igual de condicions pugui gaudir de la festa major del patrimoni cultural.


Visites guiades al Palau Moja

El Palau Moja, un dels palaus barrocs del segle XVIII més emblemàtics de Barcelona, seu de la Direcció General del Patrimoni Cultural i de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, obrirà les portes amb la programació d’una sèrie de visites guiades amb intèrpret de llengua de signes en català. També s’oferiran visites guiades amb audiodescripció en directe, facilitant que les persones invidents o amb discapacitat visual puguin conèixer la història del palau mitjançant una acurada narració en què es descriuen els elements visuals clau de la seva arquitectura.


Visites guiades accessibles a museus i monuments

La programació de visites guiades amb intèrpret de llengua signes en català a diferents monuments del territori català permetrà que les persones amb discapacitat auditiva puguin conèixer els monuments del territori i gaudir de les JEP.

Visites guiades amb llengua de signes:


Visites guiades i recursos amb audiodescripció: