Sorteig | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

BASES DEL SORTEIG #JEP2021

Participa en el sorteig de les Jornades Europees del Patrimoni 2021 i guanya un dels 5 carnets multipersonals De Bat a Bat que hi ha en joc.

Qui hi pot participar?

Qualsevol persona que tingui un perfil d’Instagram.
 

Com participar-hi?

  • Entra a l’agenda d’activitats de les Jornades Europees de Patrimoni i fes un cop d'ull a les propostes.
  • Explica'ns quina és la teva preferida (o preferides) amb un comentari a la publicació d'Instagram que farem el dia 4 d'octubre explicant el concurs. Volem saber quina activitat vols fer i que mencionis a aquelles persones amb qui t'agradaria viure-les!
  • Per entrar a formar part del sorteig, serà imprescindible que ens segueixis a Instagram (@patrimonigencat) i facis m'agrada a la publicació.
  • I per últim, si ets una de les persones premiades, no oblidis tenir el teu perfil d'Instagram obert, per si hem de contactar amb tu!

Vols una participació extra?

Et proposem dues opcions:
  • Penja una story fent servir el filtre de les #JEP2021 que trobaràs al nostre perfil @patrimonigencat i menciona'ns fent servir les etiquetes #JEP30anys i #JEP2021.
  • Aconsegueix l'ull de les #JEP2021 retallable que trobaràs a la revista Sàpiens del mes d'octubre i fes-te una foto. Comparteix-la al teu perfil d' Instagram o a les teves stories etiquetant-nos a @patrimonigencat i fent servir les etiquetes #JEP30anys i #JEP2021.
Pots participar-hi tantes vegades com vulguis, però només podràs guanyar un sol abonament.
 

Fins quan hi puc participar?

Podràs participar en el sorteig a partir del dia 4 d'octubre fins al 10 d'octubre i anunciarem els guanyadors el dia 13 d'octubre a les 12 h a través d’una story al nostre canal d’Instagram.
 

Quin és el premi?

5 carnets multipersonals De Bat a Bat que permeten entrar amb un màxim de 3 acompanyants il·limitadament durant tot un any i sense reserva prèvia als diferents espais patrimonials gestionats per l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural.
 
L’elecció de les persones guanyadores es farà de manera aleatòria entre tots els participants que reuneixin els requisits de participació.
 

Política de privacitat

Consulta aquí la política de privacitat de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Per a més informació o consultes, escriu un correu electrònic a agenciapatrimoni@gencat.cat