Santes Creus proposa una experiència visual i sonora per redescobrir la història del monestir | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Santes Creus proposa una experiència visual i sonora per redescobrir la història del monestir

“Camí reial” és la principal novetat de la programació d’estiu dels monuments de la Generalitat al Camp de Tarragona 19.07.2018
El Reial Monestir de Santes Creus torna a convertir-se aquest estiu en un escenari cultural de primer nivell, en acollir un seguit de propostes de tota mena, des de la música al teatre d’ombres.
 
La principal novetat d’aquest estiu és “Camí Reial”, una proposta en la qual present i passat dialoguen a partir d’una experiència visual i sonora, que compta amb la participació d’actors i actrius, sota la direcció artística de Fèlix Pons, un actor ben conegut de l’escena catalana per haver participat, entre d’altres projectes artístics, en diverses sèries de televisió com La Riera, Ventdelplà o el Cor de la Ciutat.
 
A partir de la idea medieval del camí, i a partir del relat d’una audioguia i de la presència de llenguatges artístics diferents, aquest espectacle convida l’espectador a redescobrir la història del Reial Monestir de Santes Creus, i els principals episodis de la biografia del rei Pere II, el Gran.
 
Al llarg del recorregut pel camí reial, que consta de vuit escenes ubicades en diversos espais del monestir, l’espectador es converteix en un peregrí que transita per un món de sensacions, al mateix temps que és convidat a reflexionar sobre la fina línia que separa el passat del present.
 
“Camí Reial” és una activitat adreçada a majors de 18 anys. Es podrà veure els divendres 20 i 27 de juliol i 3, 10 i 17 d’agost a partir de les 21.30 h. Les places són limitades i es necessita fer reserva prèvia al telèfon 977 63 83 29 o a l’adreça de correu electrònic santescreus.cultura@gencat.cat.