El Patrimoni Emociona | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

El Patrimoni Emociona

El Patrimoni Emociona

Et presentem quatre itineraris culturals temàtics pel territori. Estan adreçats a tots el públics i posen en valor actius patrimonials de primer ordre que, sota la marca “El patrimoni emociona,” promou l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, de la Generalitat de Catalunya.

Vols trobar Or? L'or del Segre. A la recerca del somni de Mariam

Museu de la Noguera

Visita al Museu de la Noguera Visita al Museu de la Noguera
Es tracta d'una  proposta de turisme d’experiències del Museu de la Noguera que, sota la marca "El patrimoni emociona,” promou l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Es tracta d’un producte turístic únic i singular on es barregen cultura, aventura i gastronomia de forma lúdica.

Tour

Museu de La Noguera – Visita al Centre d’Interpretació de l’or – Recerca d’or al riu Segre – Degustació de l’or líquid de La Noguera – Dinar andalusí (opcional) – Visita a l’antiga ciutat musulmana (opcional)

Contacte

Museu de la Noguera
Sra. Mireia Subirada
Tel: 973 448 668
email: ordelsegre@balaguer.cat

Viatge al cor de la vinya. El vi fa sang

Museu de la Vida Rural

“EL VI FA SANG. Ofici i tradició” és una proposta  de turisme d’experiències del Museu de la Vida Rural, que, sota la marca “El patrimoni emociona,” promou l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’un producte turístic singular, especialment adreçat a persones interessades en el món del vi, de la història, de l’etnografia i de la cultura popular. És un complement ideal per al públic de les rutes d’enoturisme, atès que aporta un “plus” a les convencionals visites a cellers i tastos de vi.

Tour

Visita guiada al Museu de la Vida Rural – Tast de vins de la DO Conca de Barberà – Recorregut per la Fassina Balanyà – Visita guiada al Celler Cooperatiu – Dinar basat en la cuina del vi (opcional).

Contacte

Museu de la Vida Rural
Sr. Roger Òdena
Tel:  977.870.576
e-mail : rodena@museuvidarural.cat  o info@museuvidarural.cat