Si les parets parlessin, el nou pòdcast de patrimoni adreçat a infants i famílies | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Si les parets parlessin, el nou pòdcast de patrimoni adreçat a infants i famílies

Escolteu, jugueu i inspireu-vos en històries succeïdes a diversos monuments de Catalunya 19.06.2023
Estrenem Si les parets parlessin, un pòdcast en català sobre el patrimoni cultural per escoltar en família. Un programa que explica de forma divulgativa i emocionant alguns dels monuments i jaciments clau del ric patrimoni de Catalunya.

El programa de pòdcast Si les parets parlessin està format per 20 episodis d'uns 15 minuts minuts. Cada un d’ells pren com a protagonista un monument.

El pòdcast s’adreça a infants de 6 a 12 anys, famílies amb infants compresos en aquestes edats i mestres i educadors d’infants de la mateixa franja d’edat. La narració del pòdcast es fa amb un format radiofònic per tal d’acostar a l’oient als espais triats, i així ajudar-lo a entendre les èpoques i el context dels monuments escollits. Les històries tenen un format de conte amb moments de suspens, intriga, descoberta, èpica i fins i tot un punt dramàtic. Tot això, amb un toc d’humor i ironia, ple d’anècdotes i sorpreses pels oients.

Els 20 episodis es publicaran, els dilluns i dijous, a les plataformes Spotify, Apple Podcast i Amazon Music. Properament, també es podrà escoltar a la plataforma Ivoox.

El programa té un espai web al portal del patrimoni cultural de Catalunya on, a més de poder escoltar els episodis, s’hi troben altres recursos. Hi ha, des d’informació dels monuments, a recursos per la visita, activitats familiars i educatives, i un joc de preguntes adreçat als infants per resoldre després d’escoltar cada episodi.

Escolteu el primer episodi de Si les parets parlessin dedicat al Park Güell!