Museu del Futbol Club Barcelona | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya
Museu del Futbol Club Barcelona Jugador del Barça per un dia
Com se sent un jugador del Barça a punt de sortir a la gespa? Els amants del futbol ho poden experimentar en pròpia pell en aquest museu. Actualment és un dels més visitats de Catalunya, amb una mitjana anual de més d’1.200.000 persones.

La idea de fer un Museu del Barça va néixer amb Joan Gamper, el fundador del club. Finalment es va inaugurar l’any 1984. Des de llavors s’hi poden veure els trofeus aconseguits per totes les seccions esportives del club català al llarg de la seva història i tot tipus d'objectes relacionats amb l'equip, els jugadors o els seguidors.

També compta amb un fons d’art de temàtica esportiva, amb obres de Salvador Dalí, Joan Miró, Antoni Tàpies o Josep Maria Subirachs. A més, custodia la Col·lecció Futbolart, propietat de Pablo Ornaque, considerada una de les millors col·leccions privades del món sobre el futbol.

A partir de l’any 2010, va néixer el projecte Camp Nou Experience, un recorregut que converteix el visitant en protagonista a través de tecnologies immersives (video walls, taules tàctils, àudios, recreacions, etc). A més del museu es visita l’Estadi, l’Espai Messi i la Zona Multimèdia. Durant la visita, es pot recórrer el túnel de vestidors i transportar-se a una gran final o fotografiar a la sala de premsa una rèplica de la Copa d’Europa.

Planifica la visita

Què puc fer?
S’ofereix un recorregut exclusiu acompanyat d’un guia del Futbol Club Barcelona i també servei d’audioguia en 8 idiomes. Les escoles poden reservar tallers especials per a tots els cicles. 
Serveis
Lloguer d'espaisAudioguiesCafè / Restaurant
Horaris
Obert tots els dies de l’any, excepte l’1 de gener i el 25 de desembre.*
 
Dies de partit de Lliga i Copa del Rei: El Tour estarà tancat tot el dia. Solament es podrà visitar el Museu (Sala de Trofeus, Història, Espai Messi, Trofeus de Seccions) i una vista panoràmica de l’estadi fins 3 h abans de l’inici del partit.
Dies de partit de Champions League: El dia previ i el mateix dia del partit el Tour estarà tancat tot el dia. Solament es podrà visitar el Museu (Sala de Trofeus, Història, Espai Messi, Trofeus de Seccions) i una vista panoràmica de l’estadi fins a les 15 h.
*Si us plau, preneu nota que degut a l’activitat esportiva i corporativa del Club, el Tour pot veure’s afectat per activitat esportiva o esdeveniments diversos sense comunicació prèvia
 
Per tal que  la visita sigui més confortable, es recomanen els horaris de primera hora del matí (abans de les 11 h) o de la tarda (a partir de les 16 h).
Preus
General 25 €
Infantil (de 6 a 13 anys)* *20 €
Majors de 70 anys* *20 €
Nens menors de 6 anys* (de 0 a 5 anys) *Gratuït
 
Preus vigents fins al 31 desembre del 2017.
Preus subjectes a possibles modificacions. IVA inclòs. 
* En cas de seleccionar una tarifa reduïda, caldrà acreditar el dret a la reducció amb la documentació pertinent al control d’accés.
* Les entrades per a Estudiants, Discapacitats, Família nombrosa i Penyistes del Barça solament es poden adquirir a Taquilles amb l’acreditació corresponent.

Compra la teva entrada
Contacte
Camp Nou 
Carrer d'Aristides Maillol, s/n, 
08028 Barcelona
Veure localització
On menjar i dormir?