Gaudí Centre | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya
Gaudí Centre Conèixer el geni amb els cinc sentits
T’imagines poder tocar una xemeneia de la Pedrera i, unes passes més enllà, admirar la cúpula estelada del Palau Güell? I poder entrar a l’espai de treball que tenia Gaudí dins la Sagrada Família? El Gaudí Centre de Reus és molt més que un homenatge del municipi tarragoní a un dels seus fills més il·lustres i universals. És un museu modern i interactiu que des del 2007 explica de manera didàctica la vida i obra de l’arquitecte.
 
L’espai expositiu, de 1.200 metres quadrats, està distribuït en tres plantes que plantegen un viatge des de la persona de Gaudí i el seu Reus natal fins a les claus del seu llenguatge, passant per un espai de descoberta de la seva obra.
 
La tecnologia és clau en aquest projecte museogràfic. I és que aconsegueix crear una experiència sensorial integral mitjançant una combinació de maquetes tàctils, projeccions audiovisuals immersives i efectes especials com mappings. El visitant pot experimentar en primera persona com Gaudí va jugar amb l’espai, la llum, l’aire i l’aigua en els seus edificis. I alhora pot conèixer els enigmes i els aspectes inèdits i misteriosos de la seva arquitectura.
 
El museu també exhibeix alguns objectes originals com l’únic quadern manuscrit existent de Gaudí.

Planifica la visita

Què puc fer?
El Gaudí Centre organitza visites guiades per a grups i escoles. El mateix museu ofereix una ruta pel Reus modernista, on es poden veure diverses obres de Lluís Domènech i Montaner.
Serveis
AccessibilitatCafè / Restaurant
Horaris
Preus
Contacte
Gaudí Centre
Pl. Mercadal, 3
43205 Reus (Tarragona)
Tel. (+34) 977010670 Veure localització
On menjar i dormir?

Més informació

Històries del patrimoni

Els somnis del Modernisme

Un dels espectacles audiovisuals en multipantalla que es poden veure al Gaudí Centre.