Mas Miró | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya
Mas Miró Les arrels de Miró
Una casa blanca sota un cel blau intens, el galliner en segon terme, eines del camp, vegetació i vida arreu. Així és com Joan Miró retrata a l’oli el Mas Miró, l'indret on va prendre la decisió de dedicar-se plenament a la pintura de per vida.

Encara que el pintor va néixer a Barcelona i va morir a Palma, va passar llargues temporades a la casa familiar, situada als afores de Mont-roig del Camp. És aquí on va deixar-se captivar per la vida rural i va consolidar el seu vincle amb la terra catalana, el qual marcaria per sempre el caràcter de l’artista i, de retruc, la seva obra pictòrica.
 
El Mas Miró comprèn el conjunt d'edificis satèl·lit de la masia d'estil colonial, erigits en diferents moments entre el segle XVIII i el XX. La visita al conjunt, catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional, permet endinsar-se al taller de l’artista, descobrir-hi els seus esbossos i material, recórrer el jardí que conserva el galliner, la capella, els conreus i el corral.
 
El passeig per aquest entorn -amenitzat, si es vol, per les activitats que ofereix la Fundació Mas Miró- és l'experiència ideal per conèixer el bressol de l'estil simbòlic que avui tots reconeixem com a mironià i que el va convertir en un dels pintors més rellevants del segle XX.

Planifica la visita

Què puc fer?
Hi ha diferents tipus de visita. Escull i reserva la teva.
 
Apropa Cultura ofereix visites sensorials accessibles.
Serveis
AccessibilitatLloguer d'espaisAudioguiesCafè / Restaurant
Horaris
Preus
Consulta el preu de les entrades. Compra la teva entrada
Contacte
Finca Mas Miró, s/n 
4330 Mont-roig del Camp 
977 179 158
  
Veure localització